Bylinkové máslo je výborné s čerstvým chlebem. Obyčejný
steak dokáže dovést k dokonalosti. Skvěle s ním ochutíte i grilovanou zeleninu.
Stačí vyndat z mrazáku a kostku másla položit na ještě horký pokrm, máslíčko
plné bylinek se začne rozpouštět.
PŘIPRAVÍME SI:
máslo 250 g
hrst čerstvých bylinek (pažitka, petržel, rozmarýn)
česnek 3 stroužky
sůl a pepř
POSTUP:
Omyté a osušené bylinky nasekejte nadrobno. Stroužky česneku
oloupejte a prolisujte.
Změklé máslo smíchejte s nakrájenými bylinkami, česnekem,
solí a pepřem. Vložte do formiček na led. V mrazáku vám vydrží opravdu dlouho.
PIZZA
Pizza po které se nepřibere? Že taková neexistuje? Tak zkuste tvarohovou pizzu od Míši.
Rafaelo a ovesné kuličky, nepečené cukroví, které přijde k chuti nejen na Vánoce :)